Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πολιτική για τα cookies της Qware

Η Qware, που βρίσκεται στη διεύθυνση Blaak 6 3011 TA Rotterdam The Netherlands, είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων όπως ορίζεται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

Στοιχεία επικοινωνίας:

http://www.qware.nl/

Blaak 6 3011 TA Rotterdam The Netherlands

+31 (010) 2229600

Προσωπικά δεδομένα που έχουμε process

Η Qware επεξεργάζεται μόνο προσωπικά δεδομένα στον ιστότοπό μας που έχουν απομείνει στη φόρμα επικοινωνίας. Επιπλέον, μόνο η συμπεριφορά του επισκέπτη του ιστότοπου χρησιμοποιείται για ευκαιρίες διαδικτυακής διαφήμισης και για τη διερεύνηση μοτίβων συμπεριφοράς προκειμένου να βελτιωθεί ο ιστότοπος. Αυτό επιτρέπει στην Qware να βελτιώσει και να προσαρμόσει την ευκολία χρήσης του ιστότοπου για τον καταναλωτή.

Ειδικά ή/και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Ο ιστότοπος ή/και η υπηρεσία μας δεν έχει πρόθεση να συλλέξει δεδομένα σχετικά με επισκέπτες του ιστότοπου που είναι κάτω των 16 ετών. Εκτός αν έχουν άδεια από τους γονείς ή τον κηδεμόνα τους. Ωστόσο, δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε εάν ένας επισκέπτης είναι άνω των 16 ετών. Επομένως, συνιστούμε στους γονείς να συμμετέχουν στις διαδικτυακές δραστηριότητες των παιδιών τους, προκειμένου να αποτραπεί η συλλογή δεδομένων για παιδιά χωρίς τη γονική άδεια. Εάν είστε πεπεισμένοι ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά δεδομένα για ανήλικα χωρίς τέτοια συγκατάθεση, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@pirox.nl και θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Για ποιο σκοπό και βάσει ποιας επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα;

Η Qware επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

- Αποστολή του ενημερωτικού μας δελτίου ή/και διαφημιστικού φυλλαδίου

- Για να μπορέσει να σας καλέσει ή να σας στείλουμε ένα e-mail εάν αυτό είναι απαραίτητο για να μπορούμε να εκτελούμε τις υπηρεσίες μας

- Σας ενημερώνουμε για αλλαγές στις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας

- Για να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα δημιουργία λογαριασμού

- Η Qware αναλύει τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπο προκειμένου να βελτιώσει τον ιστότοπο και να προσαρμόσει τη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στις προτιμήσεις σας.

- Η Qware παρακολουθεί τη συμπεριφορά σας στο σερφάρισμα σε διάφορους ιστότοπους προκειμένου να προσαρμόσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας.

- Η Qware επεξεργάζεται επίσης προσωπικά δεδομένα εάν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το κάνουμε, όπως π.χ. δεδομένα που χρειαζόμαστε για τη φορολογική μας δήλωση.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Η Qware λαμβάνει αποφάσεις, με βάση την αυτοματοποιημένη επεξεργασία, σχετικά με ζητήματα που μπορούν (σημαντικά) να επηρεάσουν τους ανθρώπους. Αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται από προγράμματα ή συστήματα υπολογιστών, χωρίς να εμπλέκεται κάποιο άτομο (π.χ. υπάλληλος της Qware). Η Qware χρησιμοποιεί τα ακόλουθα προγράμματα ή συστήματα υπολογιστή: Google Analytics, Google Adwords, Facebook Advertisement, Instagram Advertisement, Social Media Advertisement.

Πόσο καιρό διατηρούμε προσωπικά δεδομένα

Η Qware δεν θα αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα περισσότερο από όσο είναι απολύτως απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα σας. Εφαρμόζουμε τις ακόλουθες περιόδους διατήρησης για τις ακόλουθες (κατηγορίες) προσωπικών δεδομένων: (Κατηγορία) προσωπικών δεδομένων > Περίοδος διατήρησης > Reason Personalia > Περίοδος διατήρησης > Αιτιολογική διεύθυνση > Περίοδος διατήρησης > Λόγος κ.λπ.

Κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με τρίτα μέρη

Η Qware δεν πουλά τα δεδομένα σας σε τρίτους και τα παρέχει μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της συμφωνίας μας μαζί σας ή για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση. Έχουμε συνάψει συμφωνία επεξεργασίας με εταιρείες που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας για λογαριασμό μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας. Η Qware παραμένει υπεύθυνη για αυτήν την επεξεργασία.

Cookies ή παρόμοιες τεχνικές που χρησιμοποιούμε

Η Qware χρησιμοποιεί λειτουργικά, αναλυτικά και cookies παρακολούθησης. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο για πρώτη φορά. Η Qware χρησιμοποιεί cookies με καθαρά τεχνική λειτουργικότητα. Αυτά διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπος λειτουργεί σωστά και ότι, για παράδειγμα, οι προτιμήσεις σας παραμένουν στη μνήμη. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου και τη βελτιστοποίησή του.Επιπλέον, τοποθετούμε cookies που παρακολουθούν τη συμπεριφορά σας στο σερφ, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις Όταν επισκεφθήκατε για πρώτη φορά τον ιστότοπό μας, σας είχαμε ήδη ενημερώσει για αυτά τα cookies και ζητήσαμε την άδειά σας να τα τοποθετήσουμε. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τα cookies διαμορφώνοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Διαδίκτυο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αποθηκεύει άλλα cookies. Επιπλέον, μπορείτε να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί προηγουμένως χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας. Για επεξήγηση, δείτε: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Προβολή, τροποποίηση ή διαγραφή δεδομένων
Έχετε το δικαίωμα να επιθεωρήσετε, να διορθώσετε ή να αφαιρέσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την άδειά σας για επεξεργασία δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Qware και έχετε δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα σε εμάς για να στείλουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς σε ένα αρχείο υπολογιστή σε εσάς ή σε άλλον οργανισμό που ονομάζετε. Μπορείτε να στείλετε αίτημα για επιθεώρηση, διόρθωση, διαγραφή, μεταφορά δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων ή αίτημα ανάκλησης της άδειας ή αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στο info@pirox.nl. Για να βεβαιωθείτε ότι το αίτημα για έλεγχο υποβλήθηκε από εσάς, σας ζητάμε να στείλετε ένα αντίγραφο της απόδειξης ταυτότητάς σας μαζί με το αίτημα. Σε αυτό το αντίγραφο, κάντε μια μαύρη φωτογραφία του διαβατηρίου σας, MRZ (μηχανογνώσιμη ζώνη, τη λωρίδα με αριθμούς στο κάτω μέρος του διαβατηρίου), τον αριθμό διαβατηρίου και τον αριθμό εξυπηρέτησης του πολίτη (BSN). Αυτό γίνεται για την προστασία του απορρήτου σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατό, αλλά εντός τεσσάρων εβδομάδων. Η Qware θα ήθελε επίσης να επισημάνει ότι έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε καταγγελία στην εθνική εποπτική αρχή, την Αρχή Προστασίας Δεδομένων των Κάτω Χωρών. Μπορείτε να το κάνετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα

Qware λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων σας και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την αποτροπή κατάχρησης, απώλειας, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, ανεπιθύμητης αποκάλυψης και μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών. Εάν έχετε την εντύπωση ότι τα δεδομένα σας δεν είναι σωστά ασφαλισμένα ή υπάρχουν ενδείξεις κακής χρήσης, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας ή μέσω του info@pirox.nl.

Η Qware είναι επωνυμία/εμπορική επωνυμία της Pirox International B.V.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: Pirox.nl

.