Adatvédelmi nyilatkozat

A Qware cookie-kra vonatkozó szabályzata

A Qware, amelynek címe Blaak 6 3011 TA Rotterdam, Hollandia, felelős a személyes adatok ezen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott feldolgozásáért.

Kapcsolatfelvételi adatok:

http://www.qware.nl/

Blaak 6 3011 TA Rotterdam Hollandia

+31 (010) 2229600

Személyes adatok, amelyeket mi feldolgoz

A Qware csak a kapcsolatfelvételi űrlapon visszamaradt személyes adatokat dolgoz fel webhelyünkön. Ezen túlmenően, csak az oldal látogatóinak viselkedését használják fel az online hirdetési lehetőségekhez és a viselkedési minták vizsgálatához az oldal fejlesztése érdekében. Ez lehetővé teszi a Qware számára, hogy javítsa és adaptálja a weboldal egyszerű használatát a fogyasztók számára.

Speciális és/vagy érzékeny személyes adatok, amelyeket feldolgozunk

Webhelyünknek és/vagy szolgáltatásunknak nem áll szándékában adatokat gyűjteni a webhely 16 évnél fiatalabb látogatóiról. Hacsak nincs engedélyük a szüleiktől vagy a gyámtól. Azt azonban nem tudjuk ellenőrizni, hogy a látogató betöltötte-e a 16. életévét. Ezért azt javasoljuk, hogy a szülők vegyenek részt gyermekeik online tevékenységeiben, nehogy szülői engedély nélkül gyűjtsenek adatokat a gyerekekről. Ha meggyőződött arról, hogy kiskorú személyről gyűjtöttünk személyes adatokat ilyen hozzájárulás nélkül, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@pirox.nl címen, és töröljük ezeket az információkat.

Milyen célból és milyen alapon tesszük ezt. személyes adatokat dolgozunk fel?

A Qware a következő célokra dolgozza fel az Ön személyes adatait:

- Hírlevelünk és/vagy reklámprospektusunk küldése

- Hogy felhívhassuk Önt vagy e-mailt küldünk, ha ez szükséges ahhoz, hogy szolgáltatásainkat el tudjuk végezni

- Tájékoztatjuk szolgáltatásainkat és termékeinket érintő változásokról

- Lehetőséget kínálunk fiók létrehozása

- A Qware elemzi az Ön viselkedését a webhelyen, hogy javítsa a webhelyet, és hogy a termékek és szolgáltatások körét az Ön preferenciáihoz szabja.

- A Qware figyeli az Ön böngészési viselkedését a különböző webhelyeken, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat az Ön igényeihez igazítsa.

- A Qware akkor is feldolgoz személyes adatokat, ha erre jogszabály kötelez bennünket, mint pl. adatok, amelyekre szükségünk van az adóbevallásunkhoz.

Automatikus döntéshozatal

A Qware automatizált feldolgozás alapján hoz döntéseket olyan kérdésekben, amelyek (jelentősen) érinthetik az embereket. Ezek számítógépes programok vagy rendszerek által hozott döntések anélkül, hogy személy (pl. a Qware alkalmazottja) részt venne benne. A Qware a következő számítógépes programokat vagy rendszereket használja: Google Analytics, Google Adwords, Facebook-hirdetés, Instagram-hirdetés, közösségi médiahirdetés.

Meddig őrizzük meg a személyes adatokat

A Qware nem tárolja az Ön személyes adatait hosszabb ideig, mint az adatok gyűjtésének céljainak teljesítéséhez feltétlenül szükséges. A következő megőrzési időszakokat alkalmazzuk a személyes adatok következő (kategóriái) esetében: (Személyes adatok kategóriája) > Megőrzési időszak > Reason Personalia > Megőrzési időszak > Ok címe > Megőrzési időszak > Ok stb.

Személyes adatok megosztása harmadik felekkel

A Qware nem adja el az Ön adatait harmadik félnek, és csak akkor adja át azokat, ha ez az Önnel kötött megállapodásunk teljesítéséhez vagy egy jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges. Adatfeldolgozói szerződést kötöttünk azokkal a cégekkel, amelyek az Ön adatait a nevünkben dolgozzák fel, hogy biztosítsuk adatainak azonos szintű biztonságát és bizalmas kezelését. A Qware továbbra is felelős ezért a feldolgozásért.

Cookie-k vagy hasonló technikák, amelyeket használunk

A Qware funkcionális, analitikai és nyomkövető cookie-kat használ. A süti egy kisméretű szöveges fájl, amely az Ön számítógépének, táblagépének vagy okostelefonjának böngészőjében tárolódik, amikor először látogatja meg ezt a weboldalt. A Qware pusztán technikai funkcionalitású cookie-kat használ. Ezek biztosítják, hogy a webhely megfelelően működjön, és például emlékezzen az Ön preferenciáira. Ezeket a sütiket arra is használják, hogy a weboldal megfelelően működjön és optimalizáljuk.Ezen túlmenően olyan sütiket helyezünk el, amelyek nyomon követik böngészési viselkedését, hogy személyre szabott tartalmat és hirdetéseket kínálhassunk Önnek. Amikor először látogatta meg weboldalunkat, már tájékoztattuk Önt ezekről a cookie-król, és engedélyét kértük elhelyezésükhöz. Leiratkozhat a cookie-król, ha úgy állítja be internetes böngészőjét, hogy az ne tároljon több cookie-t. Ezenkívül törölheti az összes korábban tárolt információt a böngésző beállításaival. Magyarázat: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Adatok megtekintése, módosítása vagy törlése
Joga van személyes adataiba betekinteni, azokat helyesbíteni vagy eltávolítani. Ezen túlmenően Önnek jogában áll visszavonni az adatkezelésre vonatkozó engedélyét, vagy tiltakozni személyes adatainak Qware általi kezelése ellen, valamint joga van az adatok hordozhatóságához. Ez azt jelenti, hogy kérelmet nyújthat be tőlünk, hogy az Önről számítógépes fájlban tárolt személyes adatokat elküldjük Önnek vagy az Ön által megnevezett más szervezetnek. Személyes adatainak megtekintésére, helyesbítésére, törlésére, adattovábbítására irányuló kérelmet, illetve engedélye visszavonását, illetve személyes adatai kezelése elleni tiltakozást az info@pirox.nl címre küldheti. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az ellenőrzési kérelmet Ön nyújtotta be, kérjük, hogy a kérelemmel együtt küldje el személyazonosságát igazoló dokumentum másolatát is. Ebben a példányban feketével jelölje ki az útlevélképet, az MRZ-t (géppel olvasható zóna, az útlevél alján lévő számokat tartalmazó sáv), az útlevélszámot és az állampolgári szolgáltatási számot (BSN). Ez az Ön személyes adatainak védelme érdekében történik. A lehető leggyorsabban, de négy héten belül válaszolunk kérésére. A Qware arra is szeretne felhívni a figyelmet, hogy Önnek lehetősége van panaszt benyújtani a nemzeti felügyeleti hatósághoz, a holland adatvédelmi hatósághoz. Ezt a következő linken teheti meg: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hogyan védjük a személyes adatokat?

Qware komolyan veszi adatai védelmét, és megteszi a megfelelő intézkedéseket a visszaélések, az elvesztés, a jogosulatlan hozzáférés, a nem kívánt nyilvánosságra hozatal és a jogosulatlan változtatások megelőzése érdekében. Ha úgy érzi, hogy adatai nincsenek megfelelően védve, vagy visszaélésre utaló jelek vannak, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, vagy az info@pirox.nl címen.

A Qware a Pirox International B.V. márkaneve/kereskedelmi neve.

További információért lásd: Pirox.nl

.