• Lojëra në PC

Lojëra në PC

Koleksioni i veçuar

  • Tastierë me valë Norwich
  • Tastiera e heshtjes Bradford - E bardhë
  • Tastiera e heshtjes Bradford - E zezë
  • Tastierë pa tel Swindon - E bardhë
  • Tastierë pa tel Swindon - E zezë
  • Tastierë me tela Kingston - E zezë

Mausët e lojërave

  • Miu i lojrave Fresno
  • Miu i lojës Milford
  • Maus lojrash New York
  • Tampa mouse lojrash

Shumë i kënaqur me të, thjesht fut dhe luaj, nuk ka telashe me lidhjen me Bluetooth, thjesht në punë. Duket shkëlqyeshëm, ndriçim i këndshëm, fëmijët e duan atë.

Rene

Shumë i kënaqur, funksionon menjëherë kur çiftohet. Punon në të gjitha pajisjet që kam provuar.

Denis

E kam qe 2 jave dhe jam shume e kenaqur. Tastet tingëllojnë shumë të butë dhe dritat në të janë gjithashtu të shkëlqyera!

Brandon

Ku te blej