Miu i lojës Milford
Miu i lojës Milford
Miu i lojës Milford
Miu i lojës Milford
Miu i lojës Milford
Miu i lojës Milford
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojës Milford
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojës Milford
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojës Milford
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojës Milford
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojës Milford
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojës Milford

Miu i lojës Milford

Çmimi i rregullt
€34,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€34,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Ky maus i programueshëm për lojëra ka 7 butona dhe një rrotë lëvizëse. Gjithashtu ka një ndriçim automatik RGB dhe është i rregullueshëm deri në 10000 DPI, gjë që përmirëson shpejtësinë dhe saktësinë. Veshja e gomës siguron një kapje të përsosur dhe kablloja është 1,5 metra e gjatë.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Miu i lojës
Platforma e mbështetur: PC, Mac (me lidhës USB)
Rezolucioni maksimal : 10,000 dpi
Transferimi i sinjalit: Wired
Numri i tasteve funksionale: 7
Hyrja e sinjalit: Optik me dioda lazer
Rrota e lëvizjes: Po
Lloji i lëvizjes: i rregullueshëm
Bluetooth: jo< br>Lidhjet: USB
Ngarkuesi i përfshirë: jo
i programueshëm Po
RGB-LED: po


KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Sistemet operative të mbështetura: Windows 7, 8 dhe 10< br>Gjatësia e kabllit të lidhjes: 1,5 m
Gjerësia (mausi): 7,3 cm
Lartësia (mau): 4,1 cm
Thellësia (mau): 13 cm
Pesha (mausi): 115 g
Ngjyra: E zezë
Garancia e prodhuesit: 24 muaj
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW GMM-5150

Shkarko softuerin e programimit këtu: Shkarko


Manual