Maus lojrash New York
Maus lojrash New York
Maus lojrash New York
Maus lojrash New York
Maus lojrash New York
Maus lojrash New York
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Maus lojrash New York
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Maus lojrash New York
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Maus lojrash New York
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Maus lojrash New York
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Maus lojrash New York
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Maus lojrash New York

Maus lojrash New York

Çmimi i rregullt
€39,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€39,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Ky maus i programueshëm për lojëra ka 8 butona dhe një rrotë lëvizëse. Gjithashtu ka një ndriçim automatik RGB dhe ka modalitet 6 dritash LED. Është i rregullueshëm deri në 10,000 DPI, gjë që përmirëson shpejtësinë dhe saktësinë. Kablloja ka një gjatësi prej 1,8 metrash.SPECIFIKIMET


Lloji i pajisjes: Miu i lojës

Platforma e mbështetur: PC, Mac (me lidhës USB)

Rezolucioni maksimal: 10,000 dpi

Transferimi i sinjalit: Wired

Numri i tasteve të funksionit: 8

Hyrja e sinjalit: optik me dioda lazer

Rrota e lëvizjes: Po

Lloji i lëvizjes: i rregullueshëm

Bluetooth: jo

Lidhjet: USB

Karikuesi i përfshirë: jo

Po e programueshme

RGB-LED: poTIPARE TË PËRGJITHSHME

Sistemet operative të mbështetura: Windows 7, 8 dhe 10

Gjatësia e kabllit lidhës: 1,8 m

Gjerësia (miu): 7,3 cm

Lartësia (miu): 4,1 cm

Thellësia (miu): 13 cm

Pesha (miu): 115 g

Ngjyra: E zezë

Garancia e prodhuesit: 24 muaj

Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW GMM-5810


Shkarko softuerin e programimit këtu:

Shkarko 

Manual