Miu i lojërave Dallas
Miu i lojërave Dallas
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojërave Dallas
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojërave Dallas

Miu i lojërave Dallas

Çmimi i rregullt
€12,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€12,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Qware Dallas është një maus lojrash me tela me ndriçim RGB. Mausi ka një sensor me vlerë të rregullueshme dpi, me të cilin mund të rregulloni ndjeshmërinë. Për më tepër, Eugene ka 7 butona që përgjigjen shpejt dhe një kabllo prej 1.5 metrash, duke ju dhënë lirinë e lëvizjes. Më në fund, miu mund të përdoret nga të majtët dhe të djathtët, falë dizajnit të tij simetrik.


SPECIFIKIMET

Lloji i pajisjes: Miu i lojës

Platforma e mbështetur: PC, Mac (me lidhës USB)

Rezolucioni maksimal: 2400 dpi

Transferimi i sinjalit: Wired

Numri i tasteve të funksionit: 4

Hyrja e sinjalit: optik me dioda lazer

Rrota e lëvizjes: Po

Lloji i lëvizjes: i rregullueshëm

Bluetooth: jo

Lidhjet: USB

Karikuesi i përfshirë: jo

I përshtatshëm për përdoruesit e majtë: po


TIPARE TË PËRGJITHSHME

Sistemet operative të mbështetura: Windows 7, 8 dhe 10

Gjatësia e kabllit të lidhjes: 1,5 m

Gjerësia (miu): 7,3 cm

Lartësia (miu): 4,1 cm

Thellësia (miu): 13 cm

Pesha (miu): 115 g

Ngjyra: E zezë

Garancia e prodhuesit: 24 muaj 

Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW GMM-1500


Shkarko softuerin e programimit këtu:

SHKARKO!

Manual