Miu i lojërave Eugene
Miu i lojërave Eugene
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojërave Eugene
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojërave Eugene

Miu i lojërave Eugene

Çmimi i rregullt
€14,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€14,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Qware Eugene është një maus lojrash me tela me ndriçim RGB. Mausi ka një sensor me vlerë të rregullueshme dpi, me të cilin mund të vendosni ndjeshmërinë. Eugene ka gjithashtu 7 butona me veprim të shpejtë dhe një kabllo 1.5 metra, duke ju dhënë lirinë e lëvizjes. Më në fund, miu mund të përdoret nga të majtët dhe të djathtët, falë dizajnit të tij simetrik.


SPECIFIKIMET

Lloji i pajisjes: Miu i lojës

Platforma e mbështetur: PC, Mac (me lidhje USB)

Rezolucioni maksimal: 3200 dpi

Transferimi i sinjalit: Wired

Numri i tasteve të funksionit: 6

Hyrja e sinjalit: optik me dioda lazer

Rrota e lëvizjes: po

Lloji i lëvizjes: i rregullueshëm

Bluetooth: jo

Lidhjet USB

I përshtatshëm për përdoruesit e majtë: jo


TIPARE TË PËRGJITHSHME

Sistemet operative të mbështetura: Windows 7, 8 dhe 10

Gjatësia e kabllit të lidhjes: 1,5 m

Gjerësia (miu): 7,1 cm

Lartësia (miu): 3,9 cm

Thellësia (miu): 12,6 cm

Pesha (miu): 132 g

Ngjyra: E zezë

Garancia e prodhuesit: 24 muaj

Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW GMM-3200

Manual