Miu i lojërave Denver
Miu i lojërave Denver
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojërave Denver
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Miu i lojërave Denver

Miu i lojërave Denver

Çmimi i rregullt
€19,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€19,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Qware Denver është një maus lojrash me tela me ndriçim RGB. Mausi ka një sensor me vlerë të rregullueshme dpi, me të cilin mund të rregulloni ndjeshmërinë. Gjithashtu ka 7 butona me veprim të shpejtë dhe një kabllo 1.5 metra, duke ju dhënë lirinë e lëvizjes. Më në fund, miu mund të përdoret si nga majtas ashtu edhe nga djathtas, falë dizajnit të tij simetrik.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Miu i lojës
Platforma e mbështetur: PC, Mac (me lidhje USB )
Rezolucioni maksimal: 2400 dpi
Transferimi i sinjalit: Wired
Numri i tasteve funksionale: 6
Hyrja e sinjalit: optik me dioda lazer
Rrota e lëvizjes: po
Lloji i lëvizjes: i rregullueshëm< br>Bluetooth: pa
Lidhje USB
Karikuesi i përfshirë: jo
I përshtatshëm për përdoruesit mëngjarash: jo

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Sistemet operative të mbështetura: Windows 7, 8 dhe 10< br>Gjatësia e kabllit të rrymës: 1,5 m
Gjerësia (mausi): 6,7 cm
lartësia (mausi): 4,1 cm
Thellësia (miu): 12,7 cm
Pesha (miu): 134 g
Ngjyra: E zezë
Garancia e prodhuesit: 24 muaj
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW GMM-3700

Manual