Maus lojrash pa tela Phoenix
Maus lojrash pa tela Phoenix
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Maus lojrash pa tela Phoenix
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Maus lojrash pa tela Phoenix

Maus lojrash pa tela Phoenix

Çmimi i rregullt
€29,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€29,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Qware Phoenix është një maus lojrash me valë me një bateri të ringarkueshme. Mausi ofron mënyra të ndryshme dpi dhe ndriçimi RGB ndryshon automatikisht ngjyrën. Ju e ngarkoni miun me një kabllo Micro-USB dhe më pas e përdorni atë nga një distancë deri në 6 metra. Dizajni simetrik do të thotë që miu mund të përdoret si nga majtas ashtu edhe nga djathtas, dhe dizajni ergonomik do të thotë që ju mund të punoni rehat për periudha të gjata.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Miu i lojës
Platforma e mbështetur: PC, Mac (me lidhës USB)
Rezolucioni maksimal: 3200 dpi
Transmetimi i sinjalit: me valë
Numri i tasteve të funksionit: 4
Hyrja e sinjalit: Optik me dioda lazer
Lëvizni rrota: Po
Lloji i lëvizjes: i rregullueshëm
Bluetooth: jo
Lidhjet: USB
Karikuesi i përfshirë: po
I përshtatshëm për përdoruesit mëngjarash: jo

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Numri i baterive: 1 x 5V400mA
Jetëgjatësia e baterisë: përafërsisht 240 orë
Sistemet operative të mbështetura: Windows 7, 8 dhe 10
Gjerësia (mausi): 7,2 cm
lartësia (mausi): 3,65 cm
Thellësia (miu): 14,5 cm
Pesha (miu): 100 g
Ngjyra: E zezë
Garancia e prodhuesit: 24 muaj
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW GMM-6800