Kasë mbrojtëse e ndërprerësit Qware - E zezë + e bardhë
Kasë mbrojtëse e ndërprerësit Qware - E zezë + e bardhë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kasë mbrojtëse e ndërprerësit Qware - E zezë + e bardhë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kasë mbrojtëse e ndërprerësit Qware - E zezë + e bardhë

Kasë mbrojtëse e ndërprerësit Qware - E zezë + e bardhë

Çmimi i rregullt
€16,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€16,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Mbroni Nintendo Switch dhe kontrollorët e tij nga papastërtitë dhe gërvishtjet me këllëfën mbrojtëse Qware. Kutia ka disa ndarje, kështu që ju mund të ruani veçmas kontrollorët, lojërat dhe vetë konsolën. Pjesa e jashtme e kutisë është prej materiali të fortë në mënyrë që përmbajtja të mbetet e sigurt. Janë të përfshira edhe dy kuti loje transparente. Kështu që mund të marrësh me vete dy lojëra të sigurta.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Kasë mbrojtëse
Platforma e mbështetur: Nintendo Çelësi

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Ngjyra: E zezë + e bardhë
Pesha: 188g
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW NSW-4050BW
Nintendo Switch nuk përfshihet.