Xham i rrëmbyer - Lite
Xham i rrëmbyer - Lite
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Xham i rrëmbyer - Lite
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Xham i rrëmbyer - Lite

Xham i rrëmbyer - Lite

Çmimi i rregullt
€9,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€9,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Mbroni ekranin e Nintendo Switch Lite tuaj me mbrojtësin e ekranit nga lojërat Qware. Mbrojtësi i ekranit është plotësisht transparent dhe mund të ngjitet lehtësisht mbi ekranin e Switch Lite. Me një shtresë shtesë mbi ekranin tuaj, ju siguroheni që ekrani të mbetet pa gërvishtje dhe pajisja të ruajë vlerën e saj. Kështu që ju mund të përdorni ekranin me prekje të pajisjes tuaj pa pengesa.

SPECIFIKIMET
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW NSWL-8000
Nintendo Switch Lite nuk përfshihet.