Paketa e aksesorëve - Lite
Paketa e aksesorëve - Lite
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Paketa e aksesorëve - Lite
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Paketa e aksesorëve - Lite

Paketa e aksesorëve - Lite

Çmimi i rregullt
€19,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€19,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Paketa e aksesorëve Switch Lite nga Qware e cila është e përshtatshme për Nintendo Switch Lite përmban gjithçka që ju nevojitet për të shijuar plotësisht Nintendo Switch Lite. Në këtë paketë do të gjeni një kasë mbrojtëse të përshtatshme për të transportuar Switch Lite, një mbrojtës ekrani për të mbajtur ekranin tuaj pa gërvishtje, një grup tapash për t'u zhytur plotësisht në tingullin dhe kutitë e përshtatshme të ruajtjes për lojërat tuaja të preferuara.

Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW NSWL-9000
Nintendo Switch Lite nuk përfshihet.