OLED me qelq të temperuar

OLED me qelq të temperuar

Çmimi i rregullt
€9,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€9,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Ky mbrojtës i ekranit i xhamit të kalbur është ideal për mbrojtjen e ekranit të Nintendo Switch OLED. Karakteristikat: *Xhami i kalitur me cilësi të lartë mbron ekranin e Nintendo Switch OLED nga gërvishtjet, dëmtimet dhe gjurmët e gishtërinjve. * Lehtë për tu aplikuar. *Funksionaliteti i ekranit me prekje është ruajtur plotësisht. *"konsolë ekskluzive"