Tastierë me tela Liverpool - E zezë
Tastierë me tela Liverpool - E zezë
Tastierë me tela Liverpool - E zezë
Tastierë me tela Liverpool - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me tela Liverpool - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me tela Liverpool - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me tela Liverpool - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me tela Liverpool - E zezë

Tastierë me tela Liverpool - E zezë

Çmimi i rregullt
€9,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€9,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Qware Liverpool është një tastierë me tela me një pamje klasike. Tastiera ka një kabllo 1.4 metra dhe është e lidhur me një kabllo USB. Pajisja mund të përdoret menjëherë pas lidhjes, pasi nuk kërkohet instalim. Për më tepër, dizajni i tasteve siguron që shtypja të bëjë sa më pak zhurmë.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Tastierë
Transferimi i sinjalit: Wired
Numri i tasteve funksionale: 104
Gama e transmetimit: 1,5 m
Struktura e tastierës: QWERTY
Testa me dritë të pasme: jo
Bluetooth: jo
Lidhje USB
Mausi i përfshirë: jo
Modeli ergonomik: po

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Gjatësia e kabllit të lidhjes: 1,4 m
Gjerësia (tastiera): 43,5 cm
Lartësia (tastiera): 3 cm
Thellësia (tastiera): 14 cm
Pesha (tastiera): 405 g
Ngjyra: E zezë
Garancia e prodhuesit: 24 muaj
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PCK-015BL

Manual