Tastierë me tela Kingston - E zezë
Tastierë me tela Kingston - E zezë
Tastierë me tela Kingston - E zezë
Tastierë me tela Kingston - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me tela Kingston - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me tela Kingston - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me tela Kingston - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me tela Kingston - E zezë

Tastierë me tela Kingston - E zezë

Çmimi i rregullt
€24,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€24,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Qware Kingston është një tastierë me tela me ndriçim ylber. Tastiera ka 12 taste multimediale dhe tregues për çelësat Num lock, Caps lock dhe Scroll lock. Për më tepër, dizajni i zgjuar i Kingston siguron që çelësat të mos bëjnë pothuajse asnjë tingull gjatë shtypjes. Kjo e bën tastierën të përshtatshme për të punuar në shtëpi. Së fundi, tastiera ka një kabllo USB prej 1,4 metrash, të cilën mund ta lidhni lehtësisht me kompjuterin ose laptopin tuaj.


SPECIFIKIMET

Lloji i pajisjes: Tastiera

Transferimi i sinjalit: Wired

Numri i tasteve të funksionit: 140

Diapazoni i transmetimit: 1,5 m

Struktura e tastierës: QWERTY

Çelësat me dritë prapa: po

Bluetooth: jo

Lidhjet USB

Miu i përfshirë: jo

Modeli ergonomik: po


TIPARE TË PËRGJITHSHME

Gjatësia e kabllit të lidhjes: 1,4 m

Gjerësia (tastiera): 44 cm

Lartësia (tastiera): 2,7 cm

Thellësia (tastierë): 13,2 cm

Pesha (tastierë): 543 g

Ngjyra: E zezë

Garancia e prodhuesit: 24 muaj

Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PCK-040BL

Manual