Tastierë pa tel Swindon - E zezë
Tastierë pa tel Swindon - E zezë
Tastierë pa tel Swindon - E zezë
Tastierë pa tel Swindon - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë pa tel Swindon - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë pa tel Swindon - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë pa tel Swindon - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë pa tel Swindon - E zezë

Tastierë pa tel Swindon - E zezë

Çmimi i rregullt
€14,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€14,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Qware Swindon është një tastierë me valë me 12 taste multimediale. Tastiera është e lehtë dhe ka një teknologji të kursimit të energjisë, e cila i bën bateritë të zgjasin më shumë. Për më tepër, ju mund të përdorni Swindon deri në 10 metra larg nga marrësi dhe ka një vend ruajtjeje për këtë marrës brenda pajisjes. Kjo është veçanërisht e dobishme kur transportoni tastierën.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Tastierë
Transferimi i sinjalit: Wireless
Numri i tasteve të funksionit: 104
Diapazoni i transmetimit: 10 m
Lloji i baterisë: 1x AAA
Struktura e tastierës: QWERTY
Testa me ndriçim: jo
Bluetooth: jo
Lidhje USB
Mausi i përfshirë: jo
Modeli ergonomik: po

TIPARET E PËRGJITHSHME
Jetëgjatësia e baterisë: përafërsisht 6 muaj
Gjerësia (tastiera): 43,8 cm
Lartësia (tastiera): 3,4 cm
Thellësia (tastiera): 14 cm
Pesha (tastierë): 355 g
Ngjyra: E zezë
Përmbajtja e paketës: 1x Manuali i përdorimit, Bateria
Garancia e prodhuesit: 24 muaj
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PCK-110BL

Manual