Tastiera e heshtjes Bradford - E zezë
Tastiera e heshtjes Bradford - E zezë
Tastiera e heshtjes Bradford - E zezë
Tastiera e heshtjes Bradford - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastiera e heshtjes Bradford - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastiera e heshtjes Bradford - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastiera e heshtjes Bradford - E zezë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastiera e heshtjes Bradford - E zezë

Tastiera e heshtjes Bradford - E zezë

Çmimi i rregullt
€24,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€24,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Qware Bradford është një tastierë me valë me 12 çelësa multimedial. Tastiera ka një dizajn me taste të rrumbullakëta që prodhojnë pothuajse asnjë tingull gjatë shtypjes. Kjo e bën tastierën shumë të përshtatshme për të punuar në shtëpi. Së fundi, ju e lidhni Bradford-in me një marrës USB dhe përdorni tastierën brenda 10 metrave nga ky marrës.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Tastierë
Transferimi i sinjalit: Wireless
Numri i tasteve funksionale: 104
Diapazoni i transmetimit: 10 m
Lloji i baterisë: 2x AAA
Struktura e tastierës: QWERTY
Testa të ndriçuar: jo
Bluetooth: jo
Lidhje USB
Mausi i përfshirë: jo< br>Modeli ergonomik: po

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Jetëgjatësia e baterisë: përafërsisht 6 muaj
Gjerësia (tastiera): 44,9 cm
Lartësia (tastiera): 3,2 cm
Thellësia (tastiera) : 14,2 cm
Pesha (tastierë): 524 g
Ngjyra: E zezë
Garancia e prodhuesit: 24 muaj
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PCK-120BL

Manual