Tastiera e heshtjes Bradford - E bardhë
Tastiera e heshtjes Bradford - E bardhë
Tastiera e heshtjes Bradford - E bardhë
Tastiera e heshtjes Bradford - E bardhë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastiera e heshtjes Bradford - E bardhë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastiera e heshtjes Bradford - E bardhë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastiera e heshtjes Bradford - E bardhë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastiera e heshtjes Bradford - E bardhë

Tastiera e heshtjes Bradford - E bardhë

Çmimi i rregullt
€24,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€24,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Qware Bradford është një tastierë me valë me 12 çelësa multimedial. Tastiera ka një dizajn me taste të rrumbullakëta që prodhojnë pothuajse asnjë tingull gjatë shtypjes. Kjo e bën tastierën shumë të përshtatshme për të punuar në shtëpi. Së fundi, ju e lidhni Bradfordin me një marrës USB dhe përdorni tastierën brenda 10 metrave nga ky marrës

SPECIFIKIMET

Lloji i pajisjes: Tastiera

Transferimi i sinjalit: me valë

Numri i tasteve të funksionit: 104

Diapazoni i transmetimit: 10 m

Lloji i baterisë: 2x AAA

Struktura e tastierës: QWERTY

Çelësat me ndriçim: jo

Bluetooth: jo

Lidhjet USB

Miu i përfshirë: jo

Modeli ergonomik: po

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Jetëgjatësia e baterisë: 6 muaj

Gjerësia (tastiera): 44,9 cm

Lartësia (tastiera): 3,2 cm

Thellësia (tastierë): 14,2 cm

Pesha (tastierë): 524 g

Ngjyra: E bardhë

Përmbajtja e paketës: 1x manual, bateri

Garancia e prodhuesit: 24 muaj

Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PCK-120WH

Manual