Tastierë me valë Norwich
Tastierë me valë Norwich
Tastierë me valë Norwich
Tastierë me valë Norwich
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me valë Norwich
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me valë Norwich
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me valë Norwich
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tastierë me valë Norwich

Tastierë me valë Norwich

Çmimi i rregullt
€19,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€19,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Tastiera me valë QWARE Home Office Norwich Black
Qware QW PCK-500 është një tastierë me valë dhe lidhet nëpërmjet Bluetooth 5.0 me një maksimum prej tre pajisjesh. Është i përshtatshëm për të punuar në një distancë (10 m) me rehati maksimale. Ai përmban gjithashtu 13 çelësa multimedialë dhe çelësa të rrumbullakosur për një pamje elegante. Së fundi, QW PCK-500 është i pajtueshëm me Windows 10, iOS dhe Android.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Tastierë
Transmetimi i sinjalit: Wireless
Numri i tasteve funksionale: 79
Lloji i baterisë: 1x AAA
Struktura e tastierës: QWERTY
Testa me dritë prapa: jo
Bluetooth: po
Lidhjet USB
Mausi i përfshirë: jo
Modeli ergonomik: po

TIPARE TË PËRGJITHSHME
Jetëgjatësia e baterisë: përafërsisht 7 muaj
Gjerësia (tastiera): 30 cm
Ngjyra: E zezë
Garancia e prodhuesit: 2 vjet
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PCK-500BL< /p>

Manual