Stacioni i lojërave në Miami
Stacioni i lojërave në Miami
Stacioni i lojërave në Miami
Stacioni i lojërave në Miami
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Stacioni i lojërave në Miami
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Stacioni i lojërave në Miami
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Stacioni i lojërave në Miami
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Stacioni i lojërave në Miami

Stacioni i lojërave në Miami

Çmimi i rregullt
€49,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€49,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Stacioni i lojërave RGB-LED dhe mbështetësja e kufjeve me 3 porte USB, një portë audio dhe një portë mikrofoni. Dy butona në krye për zgjedhjen e modalitetit "Equalizer" dhe "RGB-LED".

Dizajn i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm me antirrëshqitje, ideal për një konfigurim të organizuar lojërash.

  • Buton për tre mënyra të paracaktuara EQ (barazim): HIFI, lojëra 3D dhe kinema.
  • 3x dalje USB dhe 1x hyrje USB.
  • Buton për 7 modalitete të dritës LED RGB.
  • Audio dhe mikrofon me fole 5 mm.
  • 1 tingull rrethues me kartë zanore të integruar SSS1630AI.
  • 5 metra kabllo USB në USB.

Madhësia 156x161x261mm
Pesha 408.5 gram
dritë RGB 7 mënyra
EQ (barazues) 3 mënyra
Port 3 USB
Gjatesia e kabllit 1.5 M
Material Hekur i rëndë brenda, plastik jashtë
Këmbë Silikon
Cipset e kartës së zërit SSS1630AI
Tensioni/rryma maksimale e hyrjes DC 5V/2.5A
Tensioni/rryma maksimale e daljes DC 5V/2A
Përforcim i mikrofonit -7dB~39dB
Kartë zanore Kodeku i audios 24bit/96KHZ
Deformim total harmonik 1KHZ@-3dB;3232Ω/load/72dB
rryma e daljes maksimale të folesë 3.5 mm Gjendja/RL=16Ω/24mW/32Ω/12mW
Certifikimet CE, Rohs

Manual