Kufje stereo Qware Bluetooth®
Kufje stereo Qware Bluetooth®
Kufje stereo Qware Bluetooth®
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje stereo Qware Bluetooth®
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje stereo Qware Bluetooth®
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje stereo Qware Bluetooth®

Kufje stereo Qware Bluetooth®

Çmimi i rregullt
€59,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€59,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Kjo kufje stereo mbi vesh Qware Bluetooth® Gaming e përshtatshme për PS5 përmban një mikrofon fleksibël dhe shirit koke të rregullueshme. Përjetoni ndjesinë e fundit të lojërave me cilësi të lartë stereo. Kjo kufje është e pajisur me Bluetooth® dhe një kabllo shtesë me fole 3,5 mm. Kufjet janë bërë për PlayStation 5, por janë të përshtatshme edhe për PlayStation 4 pro, Xbox One dhe Xbox Series X/S me fole 3.5 mm dhe telefon/tabletë/PC me fole 3.5 mm ose Bluetooth®.
<. t2>SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Kufje për lojëra Bluetooth®
Transmetimi i sinjalit: Bluetooth® ose me tela
Platforma e mbështetur: PlayStation 5
Lidhjet: fole 3,5 mm, Bluetooth®
Karakteristika të tjera: Stereo

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Lloji i lidhjes: Bluetooth® ose me tela
Ngjyra: E zezë/E bardhë
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN ): QW PS5-5095