Kabllo HDMI 2.1
Kabllo HDMI 2.1
Kabllo HDMI 2.1
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kabllo HDMI 2.1
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kabllo HDMI 2.1
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kabllo HDMI 2.1

Kabllo HDMI 2.1

Çmimi i rregullt
€24,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€24,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Lidhni pajisjet tuaja 4K dhe 8K me kabllon Qware Gaming HDMI 2.1 me shpejtësi të lartë. Përjetoni cilësinë më të lartë të videos me 8K@60Hz dhe 4K@120Hz, e cila është ideale për televizorët dhe konzolat më të fundit të lojërave. Kabllo i ndërtuar duke përdorur materiale me cilësi të lartë për lidhjen më të mirë të kontaktit midis pajisjeve HDMI. Përjetoni cilësi dinamike të videos HDR dhe përvojën më të mirë të zërit me audio Dolby Vision. I përshtatshëm edhe për pajisjet e vjetra.

Specifications HDMI Qware 2.1