Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon

Mbulesa e kontrolluesit Qware Silicon

Çmimi i rregullt
€9,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€9,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Kini më shumë kontroll në lojërat tuaja me lëkurën e kontrolluesit silikoni Qware. Ai gjithashtu jep një pamje të re të mrekullueshme, ndërkohë që ende mbron kontrolluesin tuaj nga gërvishtjet dhe dëmtimet e tjera.

- Lëkura është fleksibël dhe e lehtë për t'u hequr.
- Kapje më e mirë në lojërat tuaja.
- Mbrojtja më e mirë për kontrolluesin tuaj nga gërvishtjet dhe rënia.
- Butonat e përdoruesit dhe lidhësit janë plotësisht të aksesueshëm.
- Mënga është rezistente ndaj ujit, kështu që pastrohet lehtë.

Ngjyrat: E zezë, blu dhe kamuflazh