Y-kabllo 3.5 metra
Y-kabllo 3.5 metra
Y-kabllo 3.5 metra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Y-kabllo 3.5 metra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Y-kabllo 3.5 metra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Y-kabllo 3.5 metra

Y-kabllo 3.5 metra

Çmimi i rregullt
€14,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€14,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Me kabllon USB Y Qware Gaming me 2 herë usb-C mund t'i ngarkoni kontrollorët tuaj lehtësisht dhe shpejt. Kablloja ka një gjatësi prej 3.5 metrash dhe për këtë arsye ofron më shumë se mjaftueshëm liri lëvizjeje gjatë lojës. Pasi të ngarkohen kontrollorët, mund të vazhdoni të luani me valë. I përshtatshëm për kontrollorët e PS5.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Kabllo
Platforma e mbështetur: PlayStation 5
Gjatësia e kabllit të lidhjes: 3,5 m
Lidhjet: 2x USB C

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Ngjyra: E zezë
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PS5-5002