Kabllo USB, 3 metra
Kabllo USB, 3 metra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kabllo USB, 3 metra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kabllo USB, 3 metra

Kabllo USB, 3 metra

Çmimi i rregullt
€7,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€7,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Me kabllon USB Qware të përshtatshme për PS4, mund ta ngarkoni kontrolluesin tuaj lehtësisht dhe shpejt. Kablloja ka një gjatësi prej 3 metrash dhe për këtë arsye ofron më shumë se mjaftueshëm liri lëvizjeje gjatë lojës. Pasi kontrolluesi të jetë i ngarkuar, mund të vazhdoni të luani me valë.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Kabëll
Platforma e mbështetur: PlayStation 4
Gjatësia e kabllit 3 m
Lidhjet: USB

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Ngjyra: E zezë
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PS4-5005