Stacioni i karikimit të kontrollorit
Stacioni i karikimit të kontrollorit
Stacioni i karikimit të kontrollorit
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Stacioni i karikimit të kontrollorit
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Stacioni i karikimit të kontrollorit
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Stacioni i karikimit të kontrollorit

Stacioni i karikimit të kontrollorit

Çmimi i rregullt
€19,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€19,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Lojë në mënyrë sa më efikase të jetë e mundur dhe sigurohuni që kontrollorët tuaj të jenë gjithmonë të ngarkuar me këtë karikues të dyfishtë nga Qware i përshtatshëm për PS4. Karikuesi ofron hapësirë ​​për dy kontrollues dhe ka mbajtëse transparente, kështu që mund të shihni statusin e baterisë me një shikim.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Përshtatës
Platforma e mbështetur: PlayStation 4
Kabllo lidhëse gjatësia: 3 m
Lidhjet: USB

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Ngjyra: E zezë
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PS4-5008
Kontrolluesit nuk janë të përfshirë.