Kapakët e kontrolluesit
Kapakët e kontrolluesit
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kapakët e kontrolluesit
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kapakët e kontrolluesit

Kapakët e kontrolluesit

Çmimi i rregullt
€7,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€7,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Vendosni këto kapele të kontrolluesit Qware të përshtatshme për PS4 në shkopat analoge të kontrolluesit tuaj për më shumë kapje. Ju mund të zgjidhni nga ngjyra të ndryshme. Në këtë mënyrë ju mund t'i jepni kontrolluesit tuaj pamjen dhe ndjesinë e vet.

KARAKTERISTIKAT
Platforma e mbështetur: PlayStation 4 Pro
Ngjyra: e kuqe, e bardhë, blu, e zezë
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN) : QW PS4-5020