Kufje për lojëra
Kufje për lojëra
Kufje për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje për lojëra

Kufje për lojëra

Çmimi i rregullt
€16,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€16,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Me kufjet e lojrave Qware të përshtatshme për PlayStation 4 dhe PC, ju mund të zhyteni plotësisht në lojërat tuaja të preferuara. Kufjet kanë një kabllo 3 metra me kontroll të volumit dhe një mikrofon lehtësisht të rregullueshëm. Kjo do të thotë që nuk keni nevojë të hiqni kufjet kur dëshironi të rregulloni volumin dhe mund të qëndroni të fokusuar në lojë. Për më tepër, pajisja ka jastëkë të butë veshësh dhe një filtër për anulimin e zhurmës. Kjo ju lejon të mbani kufjet në mënyrë komode për periudha të gjata kohore dhe mikrofoni filtron çdo zhurmë.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Kufje lojrash
Platforma e mbështetur: PlayStation 4, PC
Lidhjet: fole 3,5 mm

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Gjatësia e kabllit lidhës 3 m
Ngjyra: E zezë
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PS4-5050