Kufjet më të mira për lojëra
Kufjet më të mira për lojëra
Kufjet më të mira për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufjet më të mira për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufjet më të mira për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufjet më të mira për lojëra

Kufjet më të mira për lojëra

Çmimi i rregullt
€19,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€19,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Kufjet e lojërave Qware Ultimate janë të disponueshme në PS4 janë një kufje me një bazë 3,5 mm. De kufje heeft een kabel van maar liefst 2 meter lang en heeft zachte oorkussens die voor urenlang draagcomfort zorgen. Zbulimi i universit është për kufjet për të gjetur Xbox One në PC dhe për komunikimin me mikrofonin e inteligjencës, i cili u takua me një ekip.


SPECIFIKATET
Lloji i aparatit: kufje lojrash 
Geschikt voor: PlayStation 4, PC, Xbox One
Signaaloverdracht: bedraad
Ansluitingen: 3,5 mm

ALGEMENE EIGENSCHAPP
Kabelë e gjatë: 2 m
Kleur: Zwart
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW PS4-5075