Dacapo 620 Streaming Mic
Dacapo 620 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Dacapo 620 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Dacapo 620 Streaming Mic

Dacapo 620 Streaming Mic

Çmimi i rregullt
€29,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€29,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

DACAPO 620

 • Lidhe dhe luaj mikrofonin USB me zërin më të mirë për regjistrim, bisedë dhe lojëra.
 • Përfshin trekëmbësh të qëndrueshëm.
 • Rrota e volumit.
 • Prodhuar për regjistrim, lojëra, akustike
  muzikë dhe bisedë zanore.
 • Kabllo USB 1,5 metër.

  Kapsula e mikrofonit: Kondensator/kapacitiv

  Përgjigja e frekuencës: 20Hz-20kHz

  Direktiviteti: Omnidirectional

  Niveli më i zhurmshëm: 70dB

  Raporti sinjal ndaj zhurmës: 67dB

  Ndjeshmëria: -30 ± 3dB (0dB=1V/Pa në 1kHz)

  Fusha e rritjes së volumit: 0dB-+25dB fitimi është i rregullueshëm

  Linja e daljes së audios: Ø3,5mm x 1,5m

  kabllo USB: Lidhje USB

  Furnizimi me energji elektrike: USB DC 5V


  Përmbajtja e paketës:

  • Mikrofoni
  • Stand tri-pod
  • kabllo USB 1,5 metra

  Kërkesat minimale:

  • PC ose laptop me portë USB
  • Windows 7, 8, 10 ose Mac OS x 
   10.5 (Leopard) ose më i ri.
   PS4TM, PS5TM

  Manual