Sonore 800 Streaming Mic
Sonore 800 Streaming Mic
Sonore 800 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Sonore 800 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Sonore 800 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Sonore 800 Streaming Mic

Sonore 800 Streaming Mic

Çmimi i rregullt
€69,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€69,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

SONORE 800

 • Ky mikrofon i fundit USB me prizë dhe luaj me trekëmbësh dhe krah tavoline është ideal për regjistrimin e podkasteve, këngën, transmetimin e videove, lojërat dhe transmetimet zanore.
 • Me trekëmbëshin, mikrofoni vendoset gjithmonë fort në sipërfaqe dhe me krahun e tavolinës mund ta rregulloni në lartësinë tuaj.
 • Përfshihen filtri me ekran të dyfishtë dhe kapaku i ekranit.
 • Kontrolli i volumit në mikrofon.
 • kabllo USB e lëvizshme 1,5 metër.


Kapsula e mikrofonit: Kapacitive

Përgjigja e frekuencës: 30Hz-15kHz

Direktiviteti: me një drejtim

Niveli më i zhurmshëm: 120dB

Raporti sinjal ndaj zhurmës: 68dB

Ndjeshmëria: -32dB ± 2dB

Fusha e rritjes së volumit: +dB-+25dB fitimi është i rregullueshëm

Linja e daljes së audios: Ø5mm x 1,5m

kabllo USB: lidhje USB

Furnizimi me energji elektrike: USB DC 5V


Përmbajtja e paketës:

 • Mikrofoni
 • Krahu i montimit të goditjes
 • Drejtues metalik me tre shtylla
 • kabllo USB e ndashme 1,5 metra
 • Filtër pop me dy ekran
 • Manëse goditjeje e nivelit të lartë
 • Xhama e përparme me shkumë


Kërkesat minimale:

 • PC ose laptop me portë USB
 • Windows 7, 8, 10 ose Mac OS x
 • 10,5 (Leopard) ose më i lartë
 • PS4TM, PS5TM


  Manual