Magazinimi - Lite
Magazinimi - Lite
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Magazinimi - Lite
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Magazinimi - Lite

Magazinimi - Lite

Çmimi i rregullt
€19,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€19,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Transportoni Nintendo Switch Lite tuaj lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt në kutinë e magazinimit Qware Nylon. Kutia mbrojtëse ofron mbrojtje nga jashtë kundër gërvishtjeve dhe goditjeve, në mënyrë që pajisja juaj të mbetet e paprekur. Pjesa e brendshme është e rreshtuar dhe siguron që Switch Lite të mund të ruhet në mënyrë të sigurt. Kasa ka edhe një ndarje shtesë që do ta gjeni në brendësi. Këtu mund të ruani lojërat dhe aksesorët tuaj.

SPECIFIKIMET
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW NSWL-4000