Kutia e kartave të lojës (6 copë)
Kutia e kartave të lojës (6 copë)
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kutia e kartave të lojës (6 copë)
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kutia e kartave të lojës (6 copë)

Kutia e kartave të lojës (6 copë)

Çmimi i rregullt
€5,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€5,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Përdorni kutinë e kartave të lojërave Qware për të ruajtur deri në 6 lojëra Nintendo Switch. Në këtë mënyrë ju mund t'i merrni lehtësisht lojërat tuaja me vete, ato janë të mbrojtura dhe ju gjithmonë dini se ku t'i gjeni.KARAKTERISTIKAT
Lloji i pajisjes: Kutia e lojës
Material: Plastike
Pesha: 57 gram
Gjerësia: 9 cm
lartësia: 19 cm
Thellësia: 1,7 cm
Ngjyra: Transparente
Përmbajtja e paketimit: 1x kuti karte loje
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW NSW-2600