Dorezat e ndërprerësve Qware - E zezë + e bardhë
Dorezat e ndërprerësve Qware - E zezë + e bardhë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Dorezat e ndërprerësve Qware - E zezë + e bardhë
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Dorezat e ndërprerësve Qware - E zezë + e bardhë

Dorezat e ndërprerësve Qware - E zezë + e bardhë

Çmimi i rregullt
€12,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€12,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Kapja e dorës Qware është krijuar posaçërisht për kontrollorët e Nintendo SWITCH joy con. Falë peshës së lehtë, jep një ndjenjë komode dhe qetësie në duar gjatë lojës. Ekzistojnë gjithashtu doreza me levë që e bëjnë lojën më të lehtë. Këto doreza reduktojnë mundësinë e rrëshqitjes së gishtërinjve nga leva.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: mbajtëset e komandimit, dorezat
I përshtatshëm për: Nintendo Switch

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Ngjyra: Blu, e kuqe
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW NSW-3500BW

Kontrolluesit Nintendo Switch nuk përfshihen.