Paketa e aksesorëve - Kompleti mbrojtës
Paketa e aksesorëve - Kompleti mbrojtës
Paketa e aksesorëve - Kompleti mbrojtës
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Paketa e aksesorëve - Kompleti mbrojtës
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Paketa e aksesorëve - Kompleti mbrojtës
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Paketa e aksesorëve - Kompleti mbrojtës

Paketa e aksesorëve - Kompleti mbrojtës

Çmimi i rregullt
€19,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€19,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Paketa e aksesorëve të Switch Qware për Nintendo Switch përmban gjithçka që ju nevojitet për të shijuar plotësisht Nintendo Switch. Në këtë paketë do të gjeni një kasë mbrojtëse të përshtatshme për të transportuar Switch-in, një mbrojtës ekrani për të mbajtur ekranin tuaj pa gërvishtje, një grup tapash për t'u zhytur plotësisht në tingullin dhe kutitë e përshtatshme të ruajtjes për lojërat tuaja të preferuara.br>Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW NSW-9000
Nintendo Switch nuk përfshihet.