Kontrolluesi i lojës
Kontrolluesi i lojës
Kontrolluesi i lojës
Kontrolluesi i lojës
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kontrolluesi i lojës
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kontrolluesi i lojës
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kontrolluesi i lojës
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kontrolluesi i lojës

Kontrolluesi i lojës

Çmimi i rregullt
€38,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€38,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Me kontrolluesin Qware, mund të luani lojërat tuaja të preferuara në Nintendo Switch. Kontrolluesi lidhet me Bluetooth, pas së cilës mund të luani me valë deri në 10 metra larg pajisjes tuaj. Kontrolluesi është i lehtë për t'u përditësuar, ka një dorezë gome, një motor vibrimi dhe një bateri të rikarikueshme. Kjo bateri karikohet me anë të kabllos USB të përfshirë.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Kontrolluesi
Platforma e mbështetur: Nintendo Switch
Transferimi i sinjalit: Wireless/bluetooth
Lloji i baterisë: i rikarikueshëm bateri

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Ngjyra: E zezë
Pesha: 297 g
Numri i pjesës së prodhuesit (MPN): QW NSW-1000BL/QW NSW-1022BL

NËSE BLUETOOTH NUK FUNKSIONON SI TË PËRDORUR PËR JU LUTEM PËRDITËSOJENI
Për kontrolluesin "QW NSW-1000BL"
Manual për udhëzimet e shkarkimit: Shkarko!
Përditëso skedarin "DOWNLOAD.EXE FILE": Shkarko!

Udhëzuesi - si të përdoret: Shkarko!
--------------------------
Për kontrolluesin "QW NSW-1022BL"
Manual për udhëzimet e shkarkimit: Shkarko!
Udhëzues - si të përdorniShkarko!
Përditëso aplikacionin:
qw nsw-1022bl