Seria X/S - Kufje stereo për lojëra
Seria X/S - Kufje stereo për lojëra
Seria X/S - Kufje stereo për lojëra
Seria X/S - Kufje stereo për lojëra
Seria X/S - Kufje stereo për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Seria X/S - Kufje stereo për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Seria X/S - Kufje stereo për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Seria X/S - Kufje stereo për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Seria X/S - Kufje stereo për lojëra
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Seria X/S - Kufje stereo për lojëra

Seria X/S - Kufje stereo për lojëra

Çmimi i rregullt
€24,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€24,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Shijoni tingujt e lojërave tuaja të preferuara ose komunikoni me miqtë tuaj me kufjet stereo Qware Gaming të përshtatshme për Seritë Xbox X/S. Kjo kufje stereo është e lehtë dhe përmban një rrip të butë koke dhe jastëkë të hollë veshësh. Kështu që mund t'i përdorni kufjet me lehtësi kur jeni duke luajtur për një kohë të gjatë. Kufjet e lojërave Stereo janë gjithashtu të pajisura me një kabllo jo më pak se tre metra. Kjo ju jep liri të mjaftueshme lëvizjeje kur jeni duke dominuar fushën e betejës dixhitale.

SPECIFIKIMET
Lloji i pajisjes: Kufje lojërash
Transmetimi i sinjalit: Wired
Platforma e mbështetur: Seria Xbox X/S< br>Lidhjet: fole 2,5 mm
Karakteristika të tjera: Stereo

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME
Gjatësia e kabllit të lidhjes: 3 m
Pesha: 227 g
Ngjyra: E zezë/jeshile
Prodhuesi Numri i pjesës (MPN): QW XB1-7060