Paketa e baterive të serisë X/S
Paketa e baterive të serisë X/S
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Paketa e baterive të serisë X/S
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Paketa e baterive të serisë X/S

Paketa e baterive të serisë X/S

Çmimi i rregullt
€19,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€19,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Vazhdoni të shijoni lojën tuaj të preferuar me këtë Qware Gaming Xbox Series X | Bateria e ringarkueshme S.

Kjo bateri e ringarkueshme Qware Gaming, me një kapacitet prej 1200 mAh, është e përkryer për Xbox Series X me valë | S kontrollues. Mund ta lidhni me lehtësi baterinë në kontrolluesin tuaj, në mënyrë që të mund të vazhdoni të shijoni lojën tuaj të preferuar.


Veçoritë:
Qëndroni në lojën tuaj të preferuar me këtë Qware Gaming Xbox Series X | Paketa e baterive të ringarkueshme S.
E lehtë për t'u ngjitur dhe hequr në çdo kohë.
Një bateri e ringarkueshme me kapacitet 1200 mAh.
Përfshin një kabllo USB-C (3 m)./p>