Kufje stereo luksoze e serisë X/S
Kufje stereo luksoze e serisë X/S
Kufje stereo luksoze e serisë X/S
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje stereo luksoze e serisë X/S
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje stereo luksoze e serisë X/S
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje stereo luksoze e serisë X/S

Kufje stereo luksoze e serisë X/S

Çmimi i rregullt
€39,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€39,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

- Kufje të rehatshme për lojëra me cilësi të lartë mbi vesh

- Shirit i rregullueshëm i kokës

- Kabllo lojërash me gërsheta 2,2 metra e zezë/jeshile me prizë 3,5 mm, duke përfshirë një kabllo Y 24 cm

- Ofron tingull me cilësi të lartë me bas të fuqishëm

- Mikrofoni i rregullueshëm

- Kufjet e lojërave funksionojnë shkëlqyeshëm me Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStationTM 5, PlayStationTM 4 pro, PlayStationTM 4 dhe celular/tabletë me fole 3,5 mm.