Kufje mono të serisë X/S
Kufje mono të serisë X/S
Kufje mono të serisë X/S
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje mono të serisë X/S
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje mono të serisë X/S
  • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Kufje mono të serisë X/S

Kufje mono të serisë X/S

Çmimi i rregullt
€16,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€16,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

- Kufje bisede të rehatshme, dizajn i kthyeshëm mbi veshët, kabllo e zezë 1,8 metra me prizë 3,5 mm
- Volumi i përshtatshëm në linjë dhe kontrolli i mikrofonit
- Kufjet e bisedës funksionojnë shkëlqyeshëm me Xbox Series X /S,
Xbox One, PlayStation
TM 5, PlayStationTM 4 pro, PlayStationTM 4 dhe pajisje celulare/tabletë me fole 3,5 mm