Kontakt / Mbështetje

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me një produkt të veçantë Qware, ju lutemi na kontaktoni.
Seksioni ynë i ndihmës është i disponueshëm për pyetjet tuaja çdo ditë pune në oraret e mëposhtme:

e hënë: 09:00 -17:00
E martë: ora 09:00-17:00
e mërkurë: ora 09:00-17:00
E enjte: ora 09:00-17:00
E premte: ora 09:00-17:00

Mund të kontaktojmë me email dhe telefon:
E-mail:
support@qware.nl

Numri i telefonit:
0900-1113222

 

qware contact helpdesk