Qware Multi-Connect

 

 Qware Multi-Connect

Qware fokusohet në lehtësinë e përdorimit me Multi-Connect. Multi-Connect i Qware ju lejon të kontrolloni pajisje të shumta me një maus. Thjesht kaloni midis pajisjeve me prekjen e një butoni.

Çfarë është Multi-Connect?

Multi-Connect në thelb do të thotë që ju mund të kontrolloni pajisje të shumta në të njëjtën kohë me një maus ose tastierë të vetme. Kjo është e mundur duke vendosur lidhje të ndryshme me pajisje të ndryshme. Për shembull, një lidhje Bluetooth 3.0, Bluetooth 5.0 dhe një lidhje dongle USB 2.4 GHz. Me shtypjen e një butoni në miun ose tastierën tuaj, mund të kaloni midis lidhjeve të ndryshme në mënyrë që të kontrolloni një pajisje të ndryshme çdo herë. Kjo teknologji funksionon me pajisjet iOS, Mac, Windows dhe Android.
multi device qware

Pse Multi-Connect?

Ndërprerësi inteligjent midis Bluetooth 3.0, 4.0 dhe 2.4 GHz siguron një lidhje të qëndrueshme me valë deri në 10 metra. Gjithashtu, miu juaj mbetet ende plotësisht funksional, pavarësisht nga mungesa e portit USB ose humbja e dongle wifi 2,4 GHz. Qware Multi-Connect është teknologjia me valë për çiftimin automatik dhe pajtueshmërinë e plotë. Me Qware Multi-Connect, pajisja juaj është e përputhshme me të gjitha pajisjet tuaja që mbështesin Bluetooth 3.0 ose më lart ose thjesht përdorni dongle USB 2.4 GHz.

 qware.nl