Ancora 005 Streaming Mic
Ancora 005 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Ancora 005 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Ancora 005 Streaming Mic

Ancora 005 Streaming Mic

Çmimi i rregullt
€19,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€19,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

ANCORA 005

 • Lidhe dhe luaj mikrofonin AUX me zërin më të mirë për regjistrim, telefonata dhe lojëra.
 • LED RGB për konfigurimin e përsosur të lojërave.
 • Këmbë që nuk rrëshqet.
 • Mikrofon fleksibël.
 • E krijuar për regjistrim, lojëra dhe bisedë zanore.
 • kabllo 1,5 metër me lidhës USB dhe Aux.

Kapsula e mikrofonit: Kondensuesi elektrik

Përgjigja e frekuencës: 1000Hz-10kHz

Direktiviteti: Omnidirectional

Raporti sinjal ndaj zhurmës: ≥50dB

Ndjeshmëria: -34dB ± 3dB

Linja e daljes së audios: Ø3mm x 1,5m

kabllo USB: Lidhje USB dhe 3,5 mm

Furnizimi me energji elektrike: DC 5V

Ngjyrat e dritës LED: RGB


Përmbajtja e paketës:

 • Tavolinë e integruar me mikrofon
 • kabllo USB/Aux 1,5 metra

Kërkesat minimale:

 • PC ose laptop me portë USB dhe portë hyrje 3,5 mm
 • Windows 7, 8, 10 ose Mac OS x 

  10,5 (Leopard) ose më i lartë

Manual