Encore 668 Streaming Mic
Encore 668 Streaming Mic
Encore 668 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Encore 668 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Encore 668 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Encore 668 Streaming Mic

Encore 668 Streaming Mic

Çmimi i rregullt
€59,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€59,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

ENCORE 668

 • Plue dhe luaj USB-microfoon për të mirën e hapur për të hapur, zingen, gesprekken, lojëra dhe biseda zanore.
 • Inclusief stabiele tri-pod.
 • Inclusief plopkap.
 • Echo, volumi në heshtje.
 • lidhës audio 3,5 mm.
 • Kabel USB 1,5 metër.

Kapsula e mikrofonit: Kapacitive

Përgjigja e frekuencës: 20Hz-20kHz

Direktiviteti: Një drejtimor

Niveli më i zhurmshëm: 120dB

Raporti sinjal ndaj zhurmës: 78dB

Ndjeshmëria: -32dB ± 2dB

Fusha e rritjes së volumit: +dB-+25dB fitimi është i rregullueshëm

Linja e daljes së audios: Ø5mm x 1,5m

kabllo USB: Lidhje USB

Furnizimi me energji elektrike: USB DC 5V


Përmbajtja e paketës:

 • Mikrofoni
 • Stand tri-pod
 • kabllo USB 1,5 metra
 • xhami i përparmë me shkumë

Kërkesat minimale:

 • PC ose laptop me portë USB
 • Windows 7, 8, 10 ose Mac OS x 10.5 (Leopard) ose më i lartë
 • PS4TM, PS5TM

Manual