Qware 360 ​​Movementtracker
Qware 360 ​​Movementtracker
Qware 360 ​​Movementtracker
Qware 360 ​​Movementtracker
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Qware 360 ​​Movementtracker
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Qware 360 ​​Movementtracker
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Qware 360 ​​Movementtracker
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Qware 360 ​​Movementtracker

Qware 360 ​​Movementtracker

Çmimi i rregullt
€29,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€29,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Doni të shkëlqeni në videot tuaja, të kërceni në TikTok ose në vlog? Atëherë ky mbajtës telefoni është i përsosur për ju. Bëhet 360o me ju!

Përdor aplikacionin shoqërues iFollowUpro për të shtuar filtra ose zgjidhni të aktivizoni ose çaktivizoni gjurmimin e fytyrës. Me gjurmimin Qware 360, nuk do t'ju duhet kurrë më dikush që t'ju filmojë ose të mbajë kamerën tuaj.

 • Krijoni me lehtësi video në lëvizje 360o.
 • Gjurmimi automatik i fytyrës dhe objekteve të tjera.
 • Punon si në IOS ashtu edhe në Android.
 • Zgjatet me lehtësi dhe përshtatet me shumicën e telefonave, me ose pa kasë.

    

  *Android është një markë tregtare e Google Inc. Iphone është një markë tregtare e Apple Inc. E regjistruar në SHBA dhe vende të tjera. Prodhuar në Kinë. Të gjithë emrat e markave janë marka të regjistruara të pronarëve të tyre përkatës. Specifikimet mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.

  Manual