Llambë unazore Qware Led
Llambë unazore Qware Led
Llambë unazore Qware Led
Llambë unazore Qware Led
Llambë unazore Qware Led
Llambë unazore Qware Led
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Llambë unazore Qware Led
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Llambë unazore Qware Led
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Llambë unazore Qware Led
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Llambë unazore Qware Led
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Llambë unazore Qware Led
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Llambë unazore Qware Led

Llambë unazore Qware Led

Çmimi i rregullt
€19,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€19,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

Bëni selfiet dhe videot më të bukura me ndriçimin e duhur me dritën Qware Led Ring. Kjo llambë me trekëmbësh mund të rrotullohet 360 gradë dhe ka 3 ngjyra të ndryshme ndriçimi. Këto ndahen në 10 mënyra drite me gjithsej 30 nivele ndriçimi. Kjo ju jep dritën e përsosur për fotot dhe videot tuaja.

 • 30 nivele ngjyrash: e bardhë e ngrohtë, e bardhë e ftohtë dhe drita e ditës, me 10 nivele ndriçimi secila.
 • Kit përfshin një trekëmbësh të qëndrueshëm që është mjaft kompakt për ta marrë me vete.
 • Pa unazën LED, ajo mund të përdoret gjithashtu veçmas si mbajtëse kamerash për telefona celularë, kamera dixhitale, projektorë dhe kamera në internet.
 • Klipi i telefonit mund të zgjatet deri në 8 cm, i pajtueshëm me shumicën e telefonave inteligjentë me ose pa kasë, si p.sh. IOS dhe Android Phone.
 • Klipi rrotullues i telefonit ju lejon të montoni telefonin tuaj në çdo kënd (horizontal, vertikal, kënd i lartë, kënd i ulët dhe më shumë).
led ring qware