Tratto 950 Streaming Mic
Tratto 950 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tratto 950 Streaming Mic
 • Ngarko imazhin në shikuesin e Galerisë, Tratto 950 Streaming Mic

Tratto 950 Streaming Mic

Çmimi i rregullt
€99,99
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
€99,99
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi për njësi
per 

TRATTO 950

 • Tension operativ USB 5V, i pajtueshëm me të gjithë kompjuterët ose sistemet audio të zakonshme, plug-and-play.
 • I përshtatshëm për vokale dhe instrumentale, regjistrim, podcast, transmetim, online, karaoke, lojëra etj.
 • Dizajn ekskluziv i patentuar.
 • Model i marrjes kardioide për tingull të pastër me zhurmë minimale në sfond për regjistrime shumë të sakta.Kapsula e mikrofonit: Kondensator / Kapacitive

Përgjigja e frekuencës: 50HZ-16kHz

Direktiviteti: Njëdrejtimëshe (Cardioid)

Niveli më i zhurmshëm : 83dB

Raporti sinjal-zhurmë: 82dB

Ndjeshmëria: -45dB ± 3dB

Dalja e audios: Ø4,5mm x 1,7m

USB kabllo: lidhës USB

Furnizimi me energji elektrike: USB DC 5V


Përmbajtja e paketës:

 • Mikrofoni
 • Trekëmbësh metalik
 • kabllo USB 1,7 metra
 • Pop filter
 • Mount goditje me cilësi të lartë


Kërkesat minimale:

 • PC ose laptop me portë USB
 • Windows 7, 8, 10 ose Mac OS x
 • 10.5 (Leopard) ose më i lartë
 • PS4TM, PS5TM


Manual